Bröd

Surdegsbröd

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Lundby Ljusa

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

Danskt solrosrågbröd

 

Bakat med grovt rågmjöl, klipt råg, solroskärnor och linfrön

Surdegsbaguette

 

Bakat med vetesurdeg, skrädmjöl och havrekli

Valnöts/hasselnötsbröd

 

Bakat med skrädmjöl, havrekli, valnötter och rostade hasselnötter

Lundby sport

 

Bakat med klipt råg, grovt rågmjöl, råg-och vetesurdeg, solroskärnor,linfrön och mörk sirap. Toppad med rågflingor

Rågsur med solrosfrön

 

Bakat med rågsurdeg, vetemjöl, dinkelmjöl, grovt rågmjöl och solrosfrön

Lundby Grova

 

Bakat med vetemjöl, havrekross, klipt råg, grahamsmjöl och brödsirap

Rågsiktskaka

 

Bakat med rågsikt, vetemjöl, mjölk, brödsirap och smör

Bräck/Frallor

Ostbräck

 

Bakat med skrädmjöl,   havrekli och Grevé. Toppad med grovriven Grevé

Havrebräck

'

Bakad med havrekross, rågsurdeg, grahansmjöl, solrosfrön och linfrön 

Vallom/Slät bräck

 

Bakat med skrädmjöl och havrekli, toppad med sesam- eller vallmofrön

Bullar och Kakor

Kardemummabulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. Fylld med smör, rörsocker och kardemumma

Kanelbulle

 

Bakad med mjölk, rörsocker, smör, ägg och kardemumma. 

Fylld med smör, rörsocker och kanel

Smörbulle

 

Bakad med vetemjöl, smör,  mjölk, flor-socker, strösocker, ägg, vaniljsocker, bakpulver och salt. Fylld med smörkräm smaksatt med vailj.

Vaniljbulle

 

Bakad med vetemjöl, smör,  mjölk, flor-socker, strösocker, ägg, vaniljsocker, bakpulver och salt. Fylld med vaniljkräm.

Hallongrotta

 

Bakad med vetemjöl, smör, socker, vaniljsocker och hallonsylt.